ثبت شرکت تا ثبت برند با های ثبت

شرکت های ثبت با سالها تجربه و بهره گیری از کارشناسان مجرب و کارآزموده مفتخر است شما عزیزان را در زمینه ثبت شرکت، ثبت برند، اخذ کارت بازرگانی،  مشاوره و … همراهی نماید. این مؤسسه همواره تمامی تلاش خود را به کار گرفته است تا خدمات خود را به بهترین شکل ممکن، در سریعترین زمان، با کمترین هزینه و از همه مهمتر جلب رضایتمندی مشتریان ارائه دهد. تمامی امور ثبتی شرکت خود را با اطمینان خاطر به کارشناسان ما در های ثبت بسپارید.

برای آشنایی بیشتر با عملکرد این شرکت می توانید به آدرس اینترنتی  Https://Www.Hisabt.Com مراجعه نمایید.

ما در اين مقاله تمامي مراحل ثبت شرکت و ثبت برند از ابتدا تا انتها را با زبانی ساده براي شما عزيزان شرح داده ایم. با ما همراه باشید.

چرا باید شرکت خود را به ثبت برسانیم؟

شرکت را می توان اجماع و شراکت دو یا چند شخص(حقوقی یا حقیقی) که جهت دستیابی به اهداف خاصی درکنار یکدیگر جمع شده اند دانست. ثبت شرکت این شراکت را قانونی و رسمی نموده به آن اعتبار می بخشد. با ثبت شرکت تمام فعالیت های اشخاص در چارچوب قانون قرار می گیرد.

تمامی مشاغل و کسب و کارها نیازمند پارامترهای مدیریتی و کیفیت محصول یا خدمات می باشند که در چارچوب یک نظام هماهنگ قابل اجرا باشند. این نظام هماهنگ همان ثبت شرکت است که این امکان را برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل فراهم نموده است که به راحتی یک نظام مدیریتی با توجه به سیاستهای اقتصادی و فروش جهت پیشبرد سودآوری شرکت تعیین نمایند. با ثبت شرکت ارتباط بین شرکاء و سرمایه گذاران در جهت تعیین میزان سود و زیان و اداره امور شرکت کاملاً مشخص شده و به صورت قانونی قابل پیگیری و اجرا می باشند.

ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت

1): تعيين نوع شرکت

اولين گام براي تأسيس و ثبت يک شرکت، شناخت کلي انواع شرکت ها و نیز قوانین مربوط به هر کدام از آنهاست. زماني که قصد تأسيس يک شرکت داريد مي بايست علاوه بر انتخاب مناسب شرکاء، با توجه به اهداف و شرایط، نوع شرکت را مشخص نمایید. شرکت ها در یک دسته بندی کلی دو نوع می باشند: شرکت تجاری و شرکت مدنی.

شرکت تجاری: در شرکت تجاری به موجب یک قرارداد، شرکاء بر اساس توافقات انجام شده هرکدام، برای تأسیس شرکت با فعالیت خاصی  و به منظور انجام عملیات تجاری و کسب سود، سرمایه ای را آورده و در سود و زیان آن نیز شریک می شوند. شرکت های تجاری بر اساس نوع فعالیت، میزان سرمایه اولیه، تعداد اعضاء و … به چند گونه تقسیم می شوند که عبارتند از:

  • شرکت سهامی (شرکت های سهامی خاص و عام)
  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت تضامنی
  • شرکت نسبی
  • شرکت مختلط غیرسهامی
  • شرکت مختلط سهامی
  • شرکت تعاونی تولید و مصرف

شرکت مدنی: شرکت مدنی تعریف مشخصی ندارد و عموماً معادل شرکت غیر تجاری می باشد. شرکت مدنی، شرکتی است که بر اساس قرارداد بین دو یا چند نفر جهت کسب درآمد از طریق فعالیت مشترک نظیر کسب و کار، خرید و فروش، انجام حرفه و صنعتی شکل می گیرد. شرکت مدنی شخصیت حقوقی ندارد بنابراین نیازی هم به ثبت  ندارد، درست بر خلاف شرکت های تجاری که تابع قانون تجارت می باشند.

” شرکت سهامی خاص ” و ” شرکت با مسئولیت محدود ” ، از پرکاربردترین شرکت هایی هستند که در کشور ما به ثبت می رسند.

2): فراهم کردن مدارک

دومين گام جهت ثبت شرکت، فراهم نمودن مدارک مورد نياز مي باشد. بر اساس قوانين مصوب تجارت مدارکی که برای ثبت شرکت مورد نیاز است با توجه به نوع شرکت متفاوت است. شما باید با توجه به نوع شرکت تمامی مدارک را جمع آوری نمایید.

 با طرح هوشمند سازی اطلاعات ملی که از سال 1398 اجرا شده است  ارسال کپی برابر با اصل شده مدارک هویتی نظیر شناسنامه و کارت ملی یا گواهی عدم سوء پیشینه نقض گردیده است.تمامی اطلاعات شخص حقیقی یا حقوقی مورد نظر توسط کارشناسان اداره به صورت آنلاین    مشاهده و بررسی می گردد.

3): مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها

پس از آماده کردن مدارک، بايد از طريق سامانه ي اداره ي ثبت شرکت ها به آدرس اینترنتی  http://irsherkat.ssaa.ir ، تمامي اطلاعات را در هر مرحله با دقت تکميل نموده و مدارک خواسته شده را در آن بارگذاري کنید.

3-1: اولين مرحله براي ثبت شرکت از طريق سامانه تکميل اطلاعات متقاضي، شامل مواردي از قبيل: اطلاعات مربوط به نام متقاضي (نام، نام خانوادگي،…)، شماره ملي شخص در صورت ايراني بودن، شماره گذرنامه در صورت خارجي بودن، سمت متقاضي و… می باشد.

3-2: وارد نمودن پنج اسم انتخابي براي نام شرکت (بر اساس اولوليت)

 با انتخاب نام شرکت يک کد رهگيري به شما اختصاص داده می شود. شما باید در قسمت اسامي درخواستي، پنج نام را به ترتيب اولويت وارد کنيد.

براي انتخاب نام، قوانین از پیش تعیین شده ای وجود دارد که عبارتند از:

  • نام شرکت نمی تواند خارجی باشد.
  • انتخاب نام مشابه یا تکراری برای شرکت غیرمجاز می باشد.
  • نام شرکت نباید از ميان اسامي خاص، عناوين و اصطلاحات انتخاب شود.
  • نام شرکت باید مطابق با فرهنگ و شئونات اسلامی کشورمان انتخاب شود و همچنین دارای معنا و مفهوم باشد.
  • افزودن پیشوند یا پسوندی به نام یک شرکت دیگر در قانون تجارت کشورغیرمجاز می باشد.
  • در گذشته  نام شرکت ها می توانست تک واژه ای باشد اما با گسترش روز افزون تعداد شرکت ها، سه واژه ای بودن نام آنها جزو قوانین قلمداد شده است. نام شرکت باید حداقل دارای سه واژه خاص باشد که مشابه آن قبلأ به ثبت نرسیده باشد.

   شما می توانید در زمینه انتخاب نام شرکت  با برقراری تماس با کارشناسان مجرب ما در مؤسسه های ثبت اطلاعاتی دقیق و جامع کسب نمایید.

3-3: تعیین موضوع و مدت فعالیت شرکت: ابتدا بایستی نوع فعالیت انتخاب و سپس مدت فعاليت با توجه به اينکه محدود يا نامحدود هستند، مشخص گردد. در صورت محدود بودن باید حداکثر مدت فعاليت به ماه تعیین شود.

به طور کلی فعالیت شرکت ها به شرح زیر است:

  • شرکت هایی که موضوع فعالیت آنها توسط عموم مردم ثبت نمی گردد و سازمان ها و نهادهای دولتی در این موضوع مداخله دارند.
  • شرکت هایی که موضوع فعالیت شان پیش از اقدام به ثبت بایستی نسبت به اخذ مجوز لازم از سازمان خاصی اقدام نمایند.
  • شرکت هایی که موضوع فعالیت آنها هیچگونه الزامی برای ثبت پیش از اقدام نداشته و برای آغاز فعالیت باید از سازمان مشخصی مجوز دریافت نمایند.
  • شرکت هایی که موضوع فعالیت آنها هیچگاه (نه قبل و نه بعد از ثبت) نیاز به مجوز ندارند.

 لازم به ذکر است هر گونه اشتباه در این مورد می تواند زمینه ساز مشکلاتی در ثبت و یا حتی آینده کاری شرکت باشد. موضوع فعالیت انتخابی شرکت خود را با مشاوران حرفه ای ما در های ثبت در میان بگذارید تا با اطمینان از صحت آن اقدام نمایید.

3-4: تعیین آدرس دقیق دفتر مرکزی شرکت همراه با کد پستي و يک تلفن ثابت.

3-5: تعيين نوع و میزان سرمايه شرکت.

3-6: تعيين شرکاء و سهامداران شرکت

 یکی از مهم ترین مراحل در ثبت شرکت، انتخاب و تعیین شرکاء و سهامداران شرکت است زیرا این افراد در شرکت شما دارای حق امضا هستند، صاحب نظر بوده و نقش اساسی در موفقیت و یا شکست شما دارند.

3-7:  تعیین مشخصات اعضاي شرکت

مشخصات اشخاص حقيقي شامل نام و نام خانوادگي، نام پدر، شماره ملی، شماره شناسنامه، کد پستی و… و همچنین مشخصات اشخاص حقوقی شامل شناسه ملي و شماره ثبت باید به طور کامل تکمیل گردد.

3-8: تعيين سمت اعضاي هيئت مديره

 اعضای هیئت مدیره  شامل رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس، اعضای هیئت مدیره و در برخی مواقع بازرسان شرکت می باشد. برای هر یک از اعضاء، تاريخ شروع و پایان سمت، مدت تصدي، تعیین وضعيت حق امضاء و … باید مشخص گردد.

3-9: تکمیل اطلاعات نمايندگان قانوني شرکت

در این مرحله تمامی اطلاعات نماينده شرکت، تاريخ شروع و پايان نمايندگي و اختیارات آن باید تکمیل گردد. 

3-10: ثبت و تکمیل اطلاعات شعب شرکت در صورت وجود

در صورت نياز به ثبت شعبه در اين مرحله مي توانيد اطلاعات مربوط به تأسيس شعبه شامل کد پستي شعبه، شماره تماس واحد ثبتي شعبه، نشاني شعبه را ثبت نماييد.

3-11: تکميل اطلاعات سال مالي شرکت و اطلاعات روزنامه شرکت با انتخاب روزنامه شرکت از فهرست موجود

3-12: وارد کردن اطلاعات متن صورتجلسه، اظهارنامه، اساسنامه و شرکتنامه

3-13: انتخاب گزينه تأييد مدارک مورد نياز، پذيرش نهايي و دريافت رسيد پذيرش اينترنتي

3-14: امضای مدارک تأیید شده توسط اعضاي هیئت مدیره و رئيس هيئت مديره

3-15: در این مرحله، یک شماره ثبت در سامانه به شما اختصاص داده می شود که برای چاپ در روزنامه، این شماره الزامی است .

4): ارسال مدارک تقاضاي ثبت شرکت از طريق باجه های پست

پس از اخذ تأييديه ي پذيرش اینترنتی از سامانه، مدارک مربوطه را طبق قوانین جمع آوری و از طریق باجه های پستی با پست پیشتاز به آدرس تعیین شده در تأییدیه پذیرش ارسال نمایید.

با  ارسال مدارک، 3 حالت براي پرونده شما پیش می آید:

  • ممکن است پرونده شما کاملاً رد و به نشانی فرستنده بازگردانده شود.
  • ممکن است پرونده به دلیل وجود نواقص  به نشانی فرستنده بازگردانده شود تا جهت رفع آن نواقص اقدام نماید.
  • ممکن است پرونده پذیرفته شود. در این حالت با مراجعه حضوری و  پرداخت هزینه های مربوطه مدارک مربوط به شرکت را دریافت کنید.

5): مراجعه به اداره ثبت

شخص اصیل یا وکیل که در سامانه معرفی شده است، به صورت حضوری به اداره ثبت مربوطه مراجعه نماید و با پرداخت هزینه های قانونی و امضاء دفاتر، مدارک شرکت ثبت شده را دریافت نماید.

6): درج آگهي در روزنامه ي رسمي جمهوري اسلامي ايران

صدور آگهي ثبت شرکت در روزنامه ي رسمي، آخرين مرحله ثبت شرکت است.  سپس باید دفاتر پلمپ تجاری شرکت شامل دفتر کل و دفتر روزنامه  را دریافت نمایید.

 ثبت علائم تجاری

برند یا نام تجاری، نشان وعلامتی است که به صورت فارسی یا لاتین در فعالیت های اقتصادی شرکت به کار می رود. ثبت برند ابزاری برای بازاریابی و ارتقاء ارزش محصولات و کسب و کار شرکت ها و اساس ایجاد شهرت و شناخته شدن شرکتهاست. شرکت‌ها از طریق ثبت برند قادرند محصولات خود را از سایر محصولات مشابه موجود متمایز نمایند و در واقع شنیدن نام آن برند یادآور محصولات و خدمات شرکت مزبور می باشد.

برای ثبت برند خود می توانید مدارک مورد نیاز خود را آماده نمایید و سپس با آسودگی خیال امور خود را به موسسه ثبت شرکت و ثبت برند های ثبت بسپارید.

مراحل ثبت برند یا علامت تجاری

1): انتخاب نام برند

اولین گام برای ثبت برند تجاری مشاوره کاملاً تخصصی و رایگان با کارشناسان باتجربه یک موسسه حقوقی مشهور در ارتباط با مسائلی نظیر: مراحل ثبت برند و مدارک مورد نیاز آن، مدّت زمانی که حدوداً به طول می‌انجامد تا برند شما به ثبت برسد، هزینه ثبت برند و  علامت تجاری ،انتخاب برند یا لوگو که یک واژه مناسب، شکل و تصویر زیبا و یا ترکیبی از هر دو است و باید این موارد را به گونه‌ای انتخاب نمایید که برند شما معرف کالا یا خدمتی باشد که ارائه می‌نمایید.

شما می توانید از تخصص و تجربه کارشناسان خبره و مجرب ما در مؤسسه حقوقی های ثبت استفاده نمایید.

2): استعلام برند

استعلام برند قبل از ثبت یک گام اساسی است. شما از این طریق می توانید از موفقیت ثبت شدن برند خود اطمینان حاصل نمایید چرا که در صورت تشابه بین برندی که قبلاً در همان طبقه ثبت شده و برند مورد نظر شما و تکراری بودن آن،  تقاضای شما رد خواهد شد.

3): تکمیل مدارک

سومین گام از مراحل ثبت برند فراهم نمودن مدارک مورد نیاز آن است که در ادامه همین مقاله مدارک ثبت برند و علامت تجاری را بصورت مفصل و کامل شرح داده‌ایم. مدارک مورد نیاز جهت ثبت برند عبارتست از:

الف): اشخاص حقیقی : کپی شناسنامه و کپی کارت ملی

ب): اشخاص حقوقی :  کپی شناسنامه و کارت ملی، آخرین روزنامه رسمی دلیل مدیریت

ج): نمونه گرافیکی یا کپی یا عکس از برند درخواستی حداکثر در ابعاد 10 در 10 سانتی متر

د): در صورتی که برند به صورت لاتین باشد وجود کارت بازرگانی ضروری است.

4): ثبت اظهارنامه برند

با ورود به سایت مرکز مالکیت معنوی در قسمت ثبت اظهارنامه علامت تجاری اقدام به تکمیل اطلاعات خود نمایید و مدارکی از قبیل کپی شناسنامه، کارت ملی، مجوز فعالیت، کارت بازرگانی و همچنین نمونه برند خود با اندازه ۶ × ۶ سانتیمتر را در این سامانه بارگذاری نمایید.

پس از تکمیل مراحل مورد نیاز و پرداخت هزینه مربوطه در سامانه،  برای شما صفحه ای نمایش داده می‌شود که باید آن را پرینت نموده و با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی اقدام به تایید اطلاعات وارد شده در سامانه نمایید و از دفترخانه مذکور گواهی امضاء و فرم تایید اطلاعات کاربری دریافت کنید.

سپس باید با وارد کردن اطلاعات این فرم در سامانه، نام کاربری و رمز عبور دریافت نمایید که جهت پیگیری‌های بعدی و اطلاع از نوبت شما در صف هر کدام از کارشناسان و اقدامات بعدی باید از طریق همین نام کاربری و رمز عبور اقدام کنید.

5): بررسی اظهارنامه برند توسط کارشناسان اداره علامت

پس از آنکه اظهارنامه ثبت علامت تجاری شما توسط هر سه کارشناس و رئیس اداره علائم تجاری بررسی و فاقد نقص اعلام و مورد تایید قرار گرفت، برای شما پیامکی ارسال می گردد که ثبت علامت تجاری مورد تقاضای شما از سوی اداره علائم تجاری بلامانع تشخیص داده شده است.

در این مرحله باید بصورت حضوری به اداره مالکیت معنوی مراجعه و پرونده فیزیکی علامت تجاری را تشکیل دهید. برای این منظور باید حتماً تصویر برابر با اصل کلیه مدارکی که در هنگام تکمیل و ارسال اظهارنامه ثبت علامت تجاری خود در سامانه بارگزاری نموده‌اید را به همراه داشته باشید.

6):  روزنامه رسمی

پس از تشکیل پرونده فیزیکی علامت تجاری، از طرف اداره مالکیت موضوع تقاضای ثبت علامت تجاری شما به روزنامه رسمی ارسال می‌گردد.

در این زمان برای شما امکان واریز هزینه روزنامه رسمی نوبت اول که به آگهی تقاضای علامت تجاری موسوم است فراهم می‌شود.

سپس باید اقدام به واریز هزینه مربوطه نمایید که پس از سپری شدن حدوداً یک هفته، روزنامه چاپ و به آدرس شما ارسال می‌شود.

مطابق با قانون تجارت در ایران، از تاریخ انتشار روزنامه رسمی مرحله اول برای اشخاص ثالث ۳۰ روز مهلت جهت هر گونه اعتراض به صورت رسمی وجود دارد . اگر در این مدت زمان اعتراضی به اداره مالکیت ارسال نشود، امکان پرداخت هزینه روزنامه رسمی نوبت دوم فراهم می‌گردد. با پرداخت این هزینه حدوداً طی یک هفته، روزنامه نوبت دوم چاپ و به آدرس شما ارسال می گردد. همچنین پرداخت هزینه حق ثبت اقدامی تکمیلی است که باید در این زمان انجام شود.

7): مراجعه به اداره علامت و دریافت سند برند

آخرین گام از مراحل ثبت برند آن است که با در دست داشتن مدارکی شامل: یک نسخه از هر دو روزنامه رسمی نوبت اول و دوم، یک نسخه از اظهارنامه علامت تجاری و ۱۰ نمونه از برند در ابعاد ۶*۶ مجدداً به اداره مالکیت معنوی مراجعه نمایید و ضمن ارائه رسید، سند برند خود را تحویل بگیرید.

 پس از تأیید کارشناسان و رئیس اداره علائم تجاری و اعلام مجاز بودن ثبت علامت تجاری مورد تقاضا، برای تشکیل پرونده فیزیکی و پرداخت هزینه روزنامه رسمی نوبت اول ۳۰ روز فرصت دارید و اگر زمان مشخص شده بگذرد، ثبت برند مورد نظر شما بی اعتبار تلقی می شود.

 شما می توانید فرایند ثبت برند تجاری خود را به مؤسسات ثبتی معتبر بسپارید. در این صورت هیچ نیازی به مراجعه حضوری به اداره مالکیت معنوی و مواردی از قبیل تشکیل پرونده فیزیکی،  پرداخت هزینه روزنامه رسمی نوبت اول و دوم، پرداخت هزینه ثبت و … نخواهید داشت. تمامی این امور از ابتدا تا انتها که دریافت سند برند می باشد توسط مؤسسه‌ ی مذکور انجام می گیرد. مؤسسه ثبت شرکت های ثبت یکی از مؤسسات معتبر و شناخته شده در این زمینه می باشد و آماده هر گونه خدمات رسانی به شما عزیزان می باشد.

قوانین ثبت برند در ایران

  • در هنگام ثبت برند و علامت تجاری دارید باید به نکات زیر توجه نمایید:
  • علامت تجاری نمی تواند شامل واژه های عام و توصیف کننده باشند.
  • علائم تجاری نباید گمراه کننده باشند یعنی به صورتی باشد که مصرف کننده را هنگام خرید گمراه کند.
  • نام برند یا علامت تجاری نباید مخالف هنجارهای اخلاقی و شئونات اسلامی باشد.
  • نام برند یا علامت تجاری نمی تواند از میان علائم رسمی دولتی و نشان کشورها انتخاب شود.
  • اسامی و علائم مشهوری که شناخته شده هستند امکان ثبت ندارند این در حالیست که اسامی خاص و ساختگی برای ثبت مناسب هستند.
  • عنوان یا نام علامت می تواند از کلمات و حروف فارسی، لاتین و یا ترکیبی از فارسی و لاتین باشد. اعداد (فارسی یا لاتین) به تنهایی نمی توانند استفاده شوند.
  • علامت تجاری باید کالاها یا خدمات یک مؤسسه را از سایرین متمایز نماید و نباید مشابه با دیگر برندهای ثبت شده باشد.

شما عزیزان می توانید از طریق شماره تلفن45403-021  از مشاوره رایگان با مشاوران حرفه ای های ثبت ارتباط برقرار نمایید.

آدرس دفتر مرکزی : تهران، خیابان حقاني، خیابان آفريقا به سمت میدان آرژانتين، نبش خیابان ٢٥، پلاک 62،  واحد c1

سایر شماره های تماس: 09129629488 – 09129631740 – 09129631750

دیدگاهتان را بنویسید